O NAMA

Bio je to jedan
sudbonosan dan te 2011-e…

Grupa frilansera, od kojih je svako stručnjak u svom polju, nasmijala se ideji da se okupe u jedan tim i naprave agenciju. Tada se to činilo smješnim. Možete li zamisliti da grupa frilansera preko noći postanu vlasnici biznisa?

Trebalo im je nekoliko sedmica, ali napokon se desilo. NENASAL je osnovan 2011.godine od strane tima frilansera koji su željeli da život preduzeća i brendova učine lakšim kreirajući riješenje “sve u jednom” za njihove onlajn potrebe. Tim frilansera je nemoguć izazov pretvorio u moguć, postajući jednim od vrhunskim imena u svom području zahvaljujući stalnim i odličnim rezultatima , nakon svakog klijenta. Šest godina poslije, NENASAL je postao multinacionalna kompanija sa većinom klijentele iz Njemačke, Švicarske , i drugih evropskih zemalja. Do ovog dana, ponosimo se sa preko vise od 200 projekata sirom planete i sa još nekolicinom iza ugla.


Zasto smo drugačiji?

NENASAL je ušao u industriju web developmenta i društvenih medija u vrijeme kad je takvih agencija bilo na sve strane. U početku je bilo teško zainteresovati klijente zbog činjenice da im je tada na stotine drugih agencija nudilo isto. NENASAL je morao evoluirati i to smo učinili sa itekakvim uspjehom.

Da bi pružili najbolju uslugu svojim klijentima, NENASAL je smislio pristup “Od Ideje do Projekta”. Ovakvim tipom pristupa, tim iza NENASAL-a i brendova rade zajedno, od razmjene ideja do samog lansiranja. Na ovakav način, klijent zna šta se trenutno radi i može se ukljuciti bilo kad radi pitanja ili eventualnih izmjena. Samim tim se štedi i dragocjeno vrijeme klijenta i trud koji je potreban da različiti ljudi rade na razlicitim djelovima projekta. NENASAL posjeduje stručnjake u web developmentu, kreiranju sadržaja (CMS), marketingu , pa čak i onlajn reklamama (reklame u pretraživaču i reklame na društvenim medijima ).

Naše kancelarije

NENASAL ima svoje sjedište u Gradišci, a članovi našeg tima dolaze iz različitih dijelova svijeta. Zahvaljujući onlajn korespondenciji, NENASAL može da radi sa bilo kojom kompanijom iz bilo kojeg dela sveta.

Neki od naših klijenta su


GS Management AG
www.gsmanagement.ch


Obrazovanje Odraslih
www.obrazovanje-odraslih.com